Despre noi - Azi dăruiesc eu
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Despre noi

AZI DĂRUIESC EU

Asociația Uniți sub Crucea lui Cristos există pentru a veni în ajutorul oamenilor sărmani.

Într-o lume în care tot mai puţini oameni îşi fac timp să se gândească şi la alţii, un grup de persoane cu inimă bună au hotărât să pună lucrurile în mişcare. Nu credem să vom schimba lumea, dar sigur vom încerca să schimbăm cel puţin universul câtorva persoane. Fiecare realizare istorică a început cu un pas aparent neînsemnat.

Mânaţi de sentimente născute dintr-o convingere puternică că Dumnezeu ne iubește, ne-am propus să iniţiem proiecte care să ajute familii aflate într-o situaţie de criză, persoane care au nevoie de sprijin în lupta pe care o duc cu boala, dizabilităţile şi sărăcia. Ne dorim a fi o licărire de speranţă într-o lume tot mai întunecată.

Ne bucurăm de toţi cei care doresc să se alăture iniţiativei noastre contribuind cu idei, proiecte, voluntariat, sprijin şi, de ce nu, donaţii. Credem că Dumnezeu binecuvântează dătătorul voios! Vă chemăm să fim cu toţii UNIŢI SUB CRUCEA LUI HRISTOS! Este locul unde orice nevoie umană îşi găseşte răspunsul.

Membrii Asociației sunt:

Boloș Marinel – președinte

Boloș Monica Adriana – vicepreședinte

Pășcuți Laurențiu – secretar

Anton Marcel – membru

Anton Lidia – membru

Popa Gheorghe – membru

Bogdan Ioan – membru

De la stânga la dreapta: Laurențiu Pășcuți – secretar, reprezentant media, sponsor, Marcel Anton – membru fondator, Lidia Anton – membru fondator, reprezentant media, sponsor, Marinel Boloș – președintele asociației. Imagine realizată cu ocazia Concertului de Crăciun.