Micuta Andrada are nevoie de ajutorul bihorenilor. Haideti sa o ajutam! - Azi dăruiesc eu
16079
post-template-default,single,single-post,postid-16079,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Micuta Andrada are nevoie de ajutorul bihorenilor. Haideti sa o ajutam!

Micuta Andrada are nevoie de ajutorul bihorenilor. Haideti sa o ajutam!

Aceasta este micuta Andrada si are nevoie de ajutorul nostru!!!

„Ea sufera de LEUCEMIE LIMFOBLASTICA ACUTA de la varsta de 2 ani si jumatate, atunci 80% din organism ii era afectat.

Prima procedura cu citostatice a dus-o intr-o stare critica, dar ea a fost mai puternica decat boala. Apoi a facut alergie la citostaticele disponibile in spital si pentru a continua procedura are nevoie de un citostatic special: Oncaspar.

Am pus atunci mana de la mana si am reusit sa strangem suma atat de necesara pentru ca Andrada sa-si poata continua lupta: 1592 eur.

Dupa aproape un an petrecut in spital, boala a intrat in remisie, asa ca la inceput de 2016 a mers acasa si si-a continuat acolo tratamentul. Perioadic a revenit la spital pt analizele de rutina si totul a fost sub control pana zilele trecute cand analizele au indicat recidiva bolii.

Sansa ei acum este un transplant de maduva, dar pana acolo, trebuie sa refaca procedurile cu citostatice, pentru care are nevoie de 2 doze de Oncaspar.

Intre timp ne-am interesat de autenticitatea cazului, afland, totodata ca familia este extrem de saraca(locuind la tara, in satul Cefa), iar Andrada mai are 2 fratiori, tatal lucreaza la primărie, iar mama ei este tot timpul in spital cu fetita. – articol preluat

Haideti sa o ajutam pe Andrada, mai are nevoie de două doze de ONCASPAR, o doză costând 2400 euro. O doză a reușit să o cumpere, chiar în zilele acestea, fetița fiind sub tratament, apoi urmând transplantul.

 

CRED DIN SUFLET CA PUTEM SA O AJUTAM SA-SI CONTINUE LUPTA, SA NE IMPLICAM FIECARE CU O SUMA CAT DE MICA.

 

Pentru detalii despre cum puteți să o ajutați pe Andrada, găsiți la secțiunea dăruiește și acolo veți găsi posibilitatea de a depune bani în cont pentru Andrada sau de a dona prin paypal.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: