Ajuta-o pe Abigail - Azi dăruiesc eu
15900
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15900,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Ajuta-o pe Abigail

Category
umanitare
Tags
abigail mocanu, azi daruiesc eu
About This Project

Abigail Mocan are doar 6 ani. O păpușă de fetiță, care din decembrie a început să acuze dureri de spate și de șold. A făcut gimnastică medicală, dar, de curând, i-au apărut niște pete pe corp ca vânătăile.

De curând a ajuns la spital pentru analize, iar la sfârșitul anului, în 30 decembrie 2016, părinții au primit rezultatul – leucemie.

Acum, Abigail a început tratamentul de specialitate. Acesta include transfuzii de sânge. Părinții spun că până duminică există stoc de componente sanguine, dar de luni acesta s-ar epuiza.

Este nevoie de sânge, orice grupă sanguină, însă este necesară o programare a donărilor deoarece este nevoie de sânge pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel că donatorii trebuie să fie programați, ca să poată fi acoperită întreaga perioadă de tratament.

Un lucru care trebuie știut este că donarea de sânge se face lasediul Centrului de Transfuzie Oradea, strada Louis Pasteur – 30, în fiecare zi de lucru (luni – vineri) între orele 07:30 – 11:30.

PROGRAMAREA DONĂRILOR DE SÂNGE SE FACE DE CĂTRE MAMA FETIȚEI, DOAMNA AURELIA MOCANU, LA TELEFON 0741 317076

Câteva detalii despre procesul de donare găsiți aici.

Mai multe detalii aici: